Home
Over mij
Zakelijk
Particulier
Tarieven
Contact
Contactformulier

Over mij 

Door het volgen van een MEAO-4 opleiding, heb ik mij, met veel plezier, de kennis over het administratieve vak eigen gemaakt. Na het behalen van dit diploma, heb ik een periode bij een administratiekantoor gewerkt waar ik ook de praktische kant van het vak in de vingers gekregen heb. Tijdens deze periode is bij mij het idee ontstaan om een eigen bedrijf te beginnen. Door zelfstandig te gaan werken, heb ik de mogelijkheid gekregen om een eigen invulling te geven aan klantgericht werken.

Persoonlijke dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel. Het persoonlijke contact met u, maakt dat ik dicht naast u kan staan, en u op deze wijze kan adviseren en ondersteunen bij het voeren van uw administratie. Ook vind ik het belangrijk dat de lijnen tussen u en mijn administratiekantoor zo kort mogelijk zijn, iets wat u in de praktijk direct terug ziet.

Het feit dat ik van uit mijn kantoor aan huis werk, is terug te zien in verschillende dingen. Het maakt dat ik nog klantgerichter kan werken en gemakkelijk bereikbaar ben. Ook is het merkbaar in de tarieven die ik reken voor het verzorgen van uw administratie en/of belasting aangifte.

to Top of Page

Copyright 2011 G.A.Noordam administratiekantoor