Home
Over mij
Zakelijk
Particulier
Tarieven
Contact
Contactformulier

Tarieven

Administratiekantoor G.A.Noordam levert diensten die altijd zijn gebaseerd op uw wensen en situatie. Zowel zakelijk als particulier lever ik maatwerk, aangepast naar uw behoeften en wensen.

Met Snelstart kan ik de administratie verzorgen op basis van het factuurstelsel. Dit houdt in dat u BTW betaald of terugkrijgt op basis van de factuurdatum en bij het kasstelsel op basis van de ontvangstdatum van het geld.

Voordat de samenwerkingsovereenkomst opgesteld wordt, ontvangt u van mij een prijsopgave, afhankelijk van de besproken werkzaamheden. Wij brengen géén kosten in rekening voor een telefonische vraag of informatie, of er is redelijkerwijs meer tijd voor nodig om deze te beantwoorden.

Bij wisselende hoeveelheid werk kan op urenbasis worden gewerkt. De prijs is ondermeer afhankelijk van hoe de boekhouding wordt aangeleverd en wat u zelf wilt doen en wat ik voor u verzorg. Bij de overeenkomst ontvangt u tevens een bijlage met uitleg, hoe u het beste de boekhouding kunt aanleveren, wat mij tijd scheelt en u dus geld. Zo bouwen we samen aan uw bedrijf!

Ik werk vanuit huis. Dit scheelt veel overheadkosten die dus ook niet doorberekend worden.


 
 

 

to Top of Page

Copyright 2011 G.A.Noordam administratiekantoor